Bizzat kendim kullandığım yetki sistemidir.
Genellikle user oyunculara bağlı, yetkiye bağlı olmayan Zombie Escape sunucuları içindir.
Hoş bir yetki ortamı yaratan, yeni sistemlere izin vermeyip resmi(farkındalık yaratan) yetki isimlerini barındıran yetki sistemidir.
Gaming: [ Sunucu Sahibi ]
- Kurucuların elde edebileceği yetki.
Yonetici: [ Yonetici ]
- Yetkililerin sayısına göre 1 yada 2 kişinin elde edebileceği, çeşitli önemli görevlerin bulunduğu yetki.
Moderatör: [ Moderator ]
- Oyun içerisinde bir çeşit oyun görevlisidir. Yetkililerin sayısına göre 4 yada 5 kişinin elde edebileceği yetki.
Görevli: [ Gorevli ]
- Daha çok aktiflik ve uygun faktörlere sahip olan kişilere verilen yetkidir.
- Discord sunucusu ile daha çok ilgilenirler.
- Moderatör olmak için aktifliğine ve oyun içi hareketlerine dikkat etmesi gerekir.
User+: [ User+ ]
- Userler arasından en aktif kişilere verilebilecek yetkidir.
- Önemli yönetim yetkilerine ulaşmak için aktifliklerini koruyup, server kurallarına uymaları gerekir.
Diamond Admin: [ Diamond ]
- Ücret karşılığında alınabilen, oyun içerisinde en yüksek özelliklere sahip olan yetki. (Örnek: 30TL)
Gold Admin: [ Gold ]
- Ücret karşılığında alınabilen, oyun içerisinde Diamond Admin yetkisinden daha az özelliklere sahip olan yetki. (Örnek: 20TL)
Gaming: [ Sunucu Sahibi ]
- Kurucuların elde edebileceği yetki.
Yonetici: [ Yonetici ]
- Yetkililerin sayısına göre 1 yada 2 kişinin elde edebileceği, çeşitli önemli görevlerin bulunduğu yetki.
Moderatör: [ Moderator ]
- Oyun içerisinde bir çeşit oyun görevlisidir. Yetkililerin sayısına göre 4 yada 5 kişinin elde edebileceği yetki.
Görevli: [ Gorevli ]
- Daha çok aktiflik ve uygun faktörlere sahip olan kişilere verilen yetkidir.
- Discord sunucusu ile daha çok ilgilenirler.
- Moderatör olmak için aktifliğine ve oyun içi hareketlerine dikkat etmesi gerekir.
User+: [ User+ ]
- Userler arasından en aktif kişilere verilebilecek yetkidir.
- Önemli yönetim yetkilerine ulaşmak için aktifliklerini koruyup, server kurallarına uymaları gerekir.
Diamond Admin: [ Diamond ]
- Ücret karşılığında alınabilen, oyun içerisinde en yüksek özelliklere sahip olan yetki. (Örnek: 30TL)
Gold Admin: [ Gold ]
- Ücret karşılığında alınabilen, oyun içerisinde Diamond Admin yetkisinden daha az özelliklere sahip olan yetki. (Örnek: 20TL)